Ny utgiver fokuserer på japanske spill

Rising Star er en ny spillutgiver som vil fokusere på å bringe japanske spill til Europa. Blant de første titlene deres finner vi fire Harvest Moon-spill og Bubble Bobble for Nintendo DS.

Rising Star Games er et samarbeidsprosjekt mellom Nintendo-importøren Bergsala og den japanske utgiveren Marvelous Interactive. Det nye selskapet vil fokusere på å bringe japanske spill til det europeiske markedet, og vil jobbe med alle konsollene. De første spillene deres kommer til PSP, Nintendo DS og PlayStation 2. I tillegg til å være fullstendig lokaliserte, vil Rising Star prøve å få spillene ut samtidig som de lanseres i Japan.

Først ut er spesialutgaver av Space Invaders og Bubble Bobble for Nintendo DS. Space Invaders Revolution vil ta det originale formatet og introdusere en rekke nye moduser og utfordringer, og presentere det hele ved hjelp av heftig grafikk og lyd. Bubble Bobble Revolution kommer med klassiske gameplayet fra Bubble Bobble, og vil utnytte seg av den trykkfølsomme skjermen til DS-konsollen.

I tillegg kommer selskapet til å lansere Sword of Destiny for PS2. Dette er et actioneventyr som tilbyr massevis av finslipt kamp og flotte miljøer. Senere vil Rising Star lansere fire Harvest Moon-spill; en nylansering av Harvest Moon: Friends of Mineral Town for GBA i juni og en nylansering av Harvest Moon: A Wonderful Life for GameCube i september. Dessuten får vi en PS2-versjon av A Wonderful Life i oktober, samt et Harvest Moon-spill for Nintendo DS i november.

Siste fra forsiden