Mer moro med King's Bounty

Ny utvidelse kunngjort

1C har kunngjort King's Bounty: Crossworlds.

Hvis du er en av de mange som liker King's Bounty-serien, kan du glede deg til King's Bounty: Crossworlds. Dette er en frittstående utvidelse for King's Bounty: Armored Princess (som igjen var en frittstående utvidelse for King's Bounty: The Legend).

Taktisk kamp i Armored Princess.

Crossworlds leverer et omfattende nytt eventyr med flere dusin nye oppdrag, nye monstre å kjempe med og mot, nye gjenstander og magiske formularer, samt et omfattende redigeringsverktøy som lar deg designe dine egne eventyr.

I tillegg får vi to mer spesielle kampanjer. Den første heter Champion of the Arena, og leverer kamper mot spesielt sterke fiender i en slags gladiatorturnering. Den andre heter Defender of the Crown, og kommer med slag i "unike taktiske arenaer", med en tilfeldig hær mot like tilfeldige fiender.

For eventuelle nykommere kan King's Bounty-spillene beskrives som fargerike rollespill med taktisk kamp, i stil med Heroes of Might & Magic-serien. Det første King's Bounty-spillet kom i 1990, og var forfaren til Heroes of Might & Magic-serien.

King's Bounty: Crossworlds skal etter planen lanseres i løpet av årets tredje kvartal. Om det følger i fotsporene til andre 1C-spill, blir det først tilgjengelig via digital distribusjon, før det finner veien til butikkene på et senere tidspunkt.

Siste fra forsiden