Ny utvikler for StarCraft: Ghost

Blizzard har akkurat sendt ut en kunngjøring hvor de forteller at Swingin' Ape Studios får ansvaret for utviklingen av StarCraft: Ghost.

Vi meldte tidligere i sommer om at det kommende tredjepersons actionspillet StarCraft: Ghost var blitt forsinket, og nå har Blizzard fortalt at de har satt en ny utvikler på saken, for å sikre at spillet blir ferdig innen en rimelig tid, og forhåpentligvis også at det blir et godt og underholdende produkt.

Opprinnelig var det Nihilistic Games som utviklet StarCraft: Ghost i samarbeid med Blizzard, men nå har Swingin' Ape Studios fått ansvaret i stedet. Swingin' Ape Studios har tidligere stått for Metal Arms: Glitch in the System, og Blizzard har åpenbart god tro på denne utvikleren. Mike Morhaine, presidenten til Blizzard, forteller:

- Teamet hos Swingin' Ape Studios er en svært talentfull gruppe med utviklere som har bevist at de kan skape ekstraordinære spill. Vi er sikre på at dette partnerskapet vil resultere i titler som oppnår det kvalitetsnivået spillere venter fra Blizzard-produkter.

Hvis alt går som det skal blir ikke StarCraft: Ghost det eneste Blizzard-spillet Swingin' Ape Studios er med å utvikle, da pressemeldingen også forteller at de vil jobbe med nye spill til flere plattformer, basert på kjente Blizzard-franchiser. Vi får krysse fingrer og tær og håpe at dette betyr en gjenoppliving av WarCraft Adventures (selv om det ikke akkurat er sannsynlig).

Siste fra forsiden