Nye detaljer om Juiced

Acclaim har akkurat gitt ut en pressemelding der de forteller om "show off"-moduset i det nye bilspillet Juiced.

Juiced er et bilspill i stil med Need for Speed: Underground og filmer som The Fast and The Furious. Handlingen her foregår i undergrunnsmiljøene i storbyen, hvor raske biler kaprer raske jenter og respekt er alfa og omega.

Hvis du akkurat har investert hundretusener i ekstrautstyr og en fancy lakkeringsjobb på bilen din, har du kanskje lyst til at andre skal legge merke til det modifiserte monsteret ditt. Her kommer "show off"-moduset inn i bildet. Her kan du nemlig imponere tilskuere ved å utføre vanskelige manøvere, som 360-graders svinger i høy hastighet eller kjøre en lengre periode med sladd på bilen.

Etter hvert som du lærer deg de individuelle teknikkene kan du kombinere dem for å imponere publikum enda mer. Ved å lenke sammen ulike manøvere får du flere poeng, men pass på; en liten feil og hele forestillingen blir en fiasko. Spillet inneholder over 45 ulike bilmodeller, og ulike biler (med ulike modifiseringer) passer bedre til enkelte manøvere enn andre, så du må velge utstyret med omhu.

Hele dette "show off"-konseptet bygger på en avansert fysikkmotor som tillater nøyaktig simulering av bilene. Det skal mye øvelse til for å utføre disse manøvrene, og det er ikke helt risikofritt å prøve seg på en 360, for eksempel. Du må ha høy fart for å klare det, og lykkes du ikke kan du risikere å fly inn i betongveggen og ødelegge bilen din.

For en tid tilbake lanserte Acclaim noen filmer som skulle demonstrere "show off"-moduset. Du finner dem her:

Siste fra forsiden