Nye detaljer om LOTR: The Third Age

Magasinet Nintendo Power har nylig gjennomført et intervju med en av produsentene bak Lord of the Rings: The Third Age - et rollespill for alle konsollene.

Lord of the Rings: The Third Age følger den sentrale historien i trilogien, og inkluderer en rekke detaljer som ikke ble tatt med i filmene. Spillet vil blant annet ta deg med Ringens brorskap på sin reise gjennom Morias miner og ta del i forsvaret av Osgiliath, og i tillegg vil det inneholde sideoppdrag, som for eksempel slaget i Helmsdjupet. Lord of the Rings: The Third Age vil komme med et turbasert kampsystem (slik som i Final Fantasy-serien og liknende spill).

Mange har lurt på hvordan et rollespill basert på alle filmene kan holdes interessant hele veien, når man tross alt kjenner til historien, og hvordan den slutter. Produsenten Steve Gray forteller til Nintendo Power at spilleren vil kunne sette opp en egendefinert skikkelse, og du skal ta turen gjennom Middle-earth for å ta del i historien på en interessant, dyp og meningsfull måte. Hvor mange ulike karakterer man kan sette opp, eller hvor unike hver karakter kan bli, gav han ikke uttrykk for. Men du vil kunne velge mellom både den gode og den onde siden av historien.

Spillet handler i det store og det hele om begivenheter, både store og små. Spilleren vil oppleve flere av de essensielle øyeblikkene fra filmene. Utviklerne jobber tett med New Line Cinema for å studere elementene i filmene, for å gå dypere i verks på begivenheter. Det blir nevnt at Khazad Dum, Helmsdjupet, Osgiliath og Minas Tirith vil være noen av høydepunktene.

>

Selve oppdragene, erfaringsnivåene, inventarlisten vil bli tilnærmet alle andre rollespill, men med enkelte spesialtilpasninger og ideer. The Third Age vil inneholde nok dybde, innhold og kompleksitet til å fenge og tilfredstille de hardbarkede rollespillerne, men utviklerne ønsker å nå ut til et bredt publikum, akkurat som filmene, og vil forsøke å gjøre spillet attraktivt for alle.

Tittelen er ikke basert på Dungeon & Dragons-regelsettet eller noen andre regelsett. Utviklerne kjører fullt og helt på et egetutviklet regelsett. Foreløpig er det ikke planlagt noen støtte for online-spilling, men det er heller ikke utelukket.

Det er ikke bekreftet noen lanseringsdato for Lord of the Rings: The Third Age enda.

Siste fra forsiden