Nye detaljer om Pariah

Digital Extremes har akkurat kunngjort noen nye detaljer om om flerspilleraspektet og modifiseringsmulighetene i deres kommende førstepersons skytespill.

Det den tradisjonsrike utvikleren ser ut til å være mest stolt av er Pariah MAP ("Make and Play"), som er et avansert kartredigeringsverktøy som samtidig er svært enkelt å bruke. Digital Extremes forteller at den er inspirert av redigeringsverktøyene som følger med Unreal Tournament-spillene, men designet slik at den skal tilby fleksible redigeringsmuligheter som kan brukes av alle.

Digital Extremes har ikke laget noen fullstendig liste over funksjoner i Pariah MAP, men kartredigeringsverktøyet vil blant annet la spilleren manipulere terrenget, teksturene, objektene, lyssettingen og spillernes startpunkter.

Dette redigeringsverktøyet vil ikke bare komme med PC-versjonen av spillet, men også Xbox-versjonen, slik at Xbox-eiere kan lage sine egne kart og dele dem med andre over Xbox Live. PC-eiere vil imidlertid få litt mer, da PC-versjonen i tillegg selges med Unreal Ed (noe som tyder på at spillet blir svært modifiserbart).

Pariah vil komme med en svært robust flerspillerkomponent, og denne inneholder tradisjonelle modus, som Deathmatch og Capture the Flag, i tillegg til nye modus som Siege og Frontline Assault. Dessuten vil spillet komme med en rekke kjøretøy og våpen som spillerne selv kan skreddersy.

Siste fra forsiden