Nye detaljer om Star Wars: Republic Commando

LucasArts har gitt ut nye detaljer om det kommende taktiske skytespillet Star Wars: Republic Commando. I tillegg har de lagt ut en bunke ferske skjermbilder.

Star Wars: Republic Commando kommer til PC og Xbox senere i år, og er et lagbasert taktisk skytespill hvor handlingen foregår i det etter hvert så kjente Star Wars-universet. Du leder en gruppe klonesoldater, og deres jobb er å utføre oppdrag innenfor fiendens territorium. Oppdragene består av redningsaksjoner, infiltrering, snikmyrding, rekognosering og angrep på viktige installasjoner.

Spillet foregår i førsteperson, noe som betyr at du får se handlingen fra innsiden av hjelmen til klonesoldaten din. I følge LucasArts skal spillet bli et "mørkt skytespill", og handlingen vil foregår mellom Episode II og Episode III. Spillet vil også introdusere karakterer som vi får se mer av i Episode III, som for eksempel General Grievus.

Star Wars: Republic Commando inneholder 15 oppdrag som foregår i både kjente og ukjente områder. Du får blant annet besøke jungelområdene på Kashyyk (Wookienes hjemmeplanet) og planeten Geonosis. Våpnene du får tilgang til inkluderer blastere, snikskytterrifler, haglegeværene til Trandoshanske slavehandlere og strålevåpnene til Geonosiske elitesoldater (faktisk). Spillet skal inneholde strømlinjede kontroller og støtte for flerspiller over Xbox Live.

Antakeligvis får vi vite langt mer om dette spillet når vi dekker årets E3 i mai. Inntil videre kan du kose deg med de nyeste skjermbildene.

Siste fra forsiden