Nye Dreamcast-spill i 2006

Har du en gammel Dreamcast på loftet? Snart kommer to nye spill til denne "døde" plattformen.

For en stund tilbake ble det kjent at skytespillet Rajirugi (også kjent som Radilgy) ville komme i salg for Dreamcast, og nå er det klart at arkadespillet Under Defeat får en Dreamcast-versjon.

Under Defeat

Begge spillene er skytespill av den typen hvor du ser handlingen ovenfra og ned, og må styre et romskip i kamp mot horder av fiender. Rajirugi benytter seg av "cel-shading", noe som gir grafikken et tegneserieaktig preg (dette er samme teknologi som for eksempel Jet Set Radio, XIII og Killer7 bruker), mens Under Defeat satser på at store eksplosjoner og detaljert grafikk skal være nok til å imponere spillerne.

Dessverre for oss europeere kommer disse spillene kun ut i Japan, men det betyr ikke at det er umulig å spille dem. Det finnes nemlig et system som heter DC-X, som tillater deg å spille importerte Dreamcast-spill på konsollen din uten å måtte modifisere maskinvaren på noe som helst måte.

Rajiguri kommer i salg i februar, mens Under Defeat kommer i mars. Begge kan forhåndsbestilles fra nettsteder som Play-Asia (merk at prisen er på godt over 200 kroner, noe som betyr moms og ekstra gebyrer i tollen om du importerer).

Siste fra forsiden