Nye DS-eventyr med Mega Man

Capcom feirer Mega Man sitt 20-årsjubileum med Mega Man Star Force på Nintendo DS.

Mega Man Star Force er det første spillet i en helt ny Mega Man-serie. Her får vi nye figurer, en frisk historie og et moderne gameplay inspirert av Mega Man Battle Network. Spillet foregår i fremtiden, hvor mystiske romvesener fra planeten FM har kommet for å angripe jordkloden. Dette må noen sette en stopper for, og skjebnen velger en ung gutt som heter Subaru (av alle ting) til jobben.

Spillet foregår i to parallelle verdener, og spilleren kan fritt hoppe mellom dem. Når han hopper inn i "wave road"-verdenen blir han forvandlet til Mega Man, som har en rekke hendige egenskaper Subaru ikke har. Spillet kommer med et nytt kampsystem, og vi får også se handlingen fra bak ryggen til Mega Man, i en ny tredjepersons synsvinkel.

En interessant detalj er at spilleren kan forvandle seg til et mektig vesen, men hvilket vesen spilleren kan forvandle seg til er avhengig av hvilken versjon av spillet han eller hun har kjøpt. Spillet kommer i tre versjoner, hver med sitt unike vesen (en pegasus, en løve og en drage). Det er imidlertid mulig å legge til opp til seks "brødre" (venner som også har kjøpt spillet), noe som gir deg flere fordeler samtidig som du kan benytte deg av deres unike vesen.

Capcom forteller at Mega Man Star Force skal lanseres til høsten neste år.

Siste fra forsiden