Nye eventyr fra Telltales The Walking Dead

Endelig får vi svinge katanaen som Michonne.

Telltale har fått stor oppmerksomhet og høstet stor jubel for sine spill fra Robert Kirkmans The Walking Dead-univers.

Sesong to av serien ble avsluttet i fjor, og mange venter nok i spenning på neste kapittel i historien om Clementine. Like før Microsofts E3-konferanse ble imidlertid neste innslag i serien annonsert, men det er ikke Clementines historie som fortelles videre.

Michonne med katanaen og hennes to følgesvenner. (Bilde: Telltale Games)

Sving katanaen

Figuren som skal få oppmerksomheten denne gangen heter Michonne, og bør være kjent for de som følger tv-serien eller har lest tegneserien.

The Walking Dead Michonne Mini-Series vil bestå av tre episoder og kommer allerede til høsten ifølge president og grunnlegger av Skybound Entertainment, David Alpert.

De tre episodene skal gi oss innblikk i et tidsvindu som ikke er beskrevet i tegneserien. Michonne jages av fortiden og plages av tap og anger, og i løpet av episodene vil vi se hva som skjer med Michonne mens hun er borte fra resten av gruppen hun egentlig er sammen med.

─ Dette er en god mulighet til å jobbe med en figur vi virkelig elsker, og som vi har hatt lyst til å gjøre noe med lenge, sier Alpert.

Skybound-presidenten melder også at spillmekanikkene vil være kjente for de som har spilt de andre Walking Dead-spillene til Telltale.

The Walking Dead: Michonne kommer til Windows, Mac, PlayStation 4, PlayStation 3, Xbox One, Xbox 360, iOS- og Andriod-enheter.

Siste fra forsiden