Nye eventyr med Crash Bandicoot

Crash er tilbake, og når Crash Bandicoot: Unlimited kommer til høsten skal han være morsommere enn noensinne.

Crash Bandicoot: Unlimited kommer til PlayStation 2 og Xbox i løpet av årets tredje kvartal, og er under utvikling hos Traveller's Tales. Spillets historie er laget i samarbeid med prisbelønnede Jordan Reicheck, som til daglig jobber med de bisarre Ren & Stimpy-tegnefilmene.

Det er aldri fred å få. Nå har De Onde Tvillingene invadert Crash sitt øyparadis, og planen deres er sentrert rundt ødeleggelse (hvorfor? Fordi de er onde, selvsagt). Dermed tvinges Crash inn i samarbeid med hans evige motstander, Dr. Cortex. Hvis ikke disse to tidligere fiendene kan klare å samarbeide vil det nemlig ikke ta lang tid før verden er ødelagt.

Dette samarbeidet får store konsekvenser for gameplayet i Crash Bandicoot: Unlimited. Crash sitt nye favorittvåpen innebærer at han og Cortex kontrolleres som én, og de ulike brettene er dessuten laget med tanke på at de to erkefiendene må samarbeide og beskytte hverandre. Denne dynamiske duoen får i tillegg selskap av en ny spillbar karakter: Dr. Cortex sin niese, Nina.

Slemmingene i Crash Bandicoot: Unlimited vil være smarte nok til å løpe bort når de er i mindretall og samarbeide med andre slemminger for å vinne over Crash og gjengen. Kartene i denne etterfølgeren vil være svært store, og vil lastes inn dynamisk etter som du spiller slik at du slipper lange lastepauser.

Siste fra forsiden