Nye eventyr med Spyro

Den vesle dragen Spyro legger ut på nye eventyr denne høsten.

The Legend of Spyro: The Eternal Night gir oss fortsettelsen på historien om dragen Spyro og de mange vennene hans. Den onde apekongen gir ikke opp sine forsøk på å ødelegge verden, og i rollen som Spyro må vi sette en stopper for de fæle planene hans, før det er for sent.

Bilde fra Wii-versjonen

Blant nyhetene i Spyro: The Eternal Night finner vi fire nye (og oppgraderbare) pusteangrep, fire nye kampbevegelser og fire nye raseriangrep. Dessuten loves vi en haug av spennende slåsskamper mot mektige sjefsfiender.

Den største nyheten er imidlertid at Spyro nå kan manipulere tiden (som en hver moderne spillhelt med respekt for seg selv). Denne egenskapen kalles Dragon Time, og gir Spyro mulighet til å utmanøvrere fiendene sine og løse gåter i miljøene.

Ellers loves vi det samme plattform/actiongameplayet vi kjenner fra før. Som tidligere spilles dragehelten vår av Elijah Wood, mens Gary Oldman på nytt spiller mentoren hans, den gamle dragen Ignitus.

Lanseringen av The Legend of Spyro: The Eternal Night vil finne sted til høsten, og spillet kommer til PS2, Wii, GBA og DS. I tillegg utvikles en versjon for mobiltelefoner. Mer info om Spyro og spillene hans finner du på seriens nettsted.

Siste fra forsiden