Nye eventyr med Spyro

Den lille dragen Spyro kommer tilbake til jul, i et nytt 3D-plattformspill til de tre store konsollene.

Som vanlig med disse platformspillene er historien rimelig merkelig, og antakelig kun forståelig for de som har fulgt med på serien. I Spyro: A Hero's Tail, som det nye spillet heter, må Spyro og vennene hans redde dragelandene fra den onde røde dragen som har plantet lys-stjelende diamanter rundt om på landskapet. Dette er visstnok et forsøk på å ta over verden, og slikt kan vi jo naturligvis ikke ha noe av.

Derfor må Spyro reise gjennom mange nye og mystiske land, utstyrt med en rekke nye egenskaper (inkludert "wall kick", "tail swing" og "ledge grab"). Som alle drager med respekt for seg selv kan Spyro bekjempe fiendene sine ved å blåse flammer på dem, og i tillegg kan han blåse is, vann og elektrisk strøm. De ulike angrepsformene har alle sine egne særfordeler og situasjoner hvor de passer i. Elektrisitet er, for eksempel, ekstremt skadelig for roboter.

Spyro vil ikke være alene i sin kamp mot ondskapens representanter i dragelandene, og spillet kommer med fem spillbare karakterer. Foruten Spyro kan du spille geparden Hunter, pingvinen Sgt. Byrd, muldvarpen Blink og Spyros loyale venn, Sparx.

En spennende detalj med grafikken i dette spillet er at omgivelsene vil forandre seg fra onde til gode i sanntid. Disse forandringene vil være fullt synlige, og påvirker fiendene, musikken, lyssettingen, objektene på landskapet, himmelen og mye mer.

Spyro: A Hero's Tail er ventet ferdig i løpet av årets siste kvartal, noe som antakelig betyr en utgivelse litt før julerushet starter.

Siste fra forsiden