Nye hunder i europeisk Nintendogs

Den enorme japanske suksessen Nintendogs er på vei til Europa, og i følge Eurogamer får vi helt nye hunderaser å leke med.

I går kunngjorde Nintendo of America at Nintendogs var på vei til USA, og at amerikanske gamere ville få flere unike hunderaser å kose seg med. De nye amerikanske hundene er golden retriever, husky og boxer, og spillet kommer i tre versjoner, akkurat som i Japan. Hver av de amerikanske versjonene inneholder seks hunderaser.

Nå forteller Eurogamer at de har fått bekreftet fra en talsmann fra Nintendo Europe at også vi europeere får nye hunderaser å leke med når spillet kommer på markedet senere i år. Hvilke raser det er snakk om har ikke blitt kunngjort, men vi regner med Nintendo of Europe kommer med en offisiell kunngjøring snart.

Nintendogs har av mange blitt sammenlignet med Tetris for Game Boy, og ser ut til å være det enkeltspillet som er ansvarlig for flest salg av Nintendo DS i Japan. Spillet lar deg ta vare på dine egne hundevalper, og gir deg ansvaret for å holde dem velfødd og rene, samt trene dem opp til å bli velfungerende husdyr. Omtrent som en nusseligere versjon av Tamagochi-dyrene, med andre ord.

Siste fra forsiden