Nye nettsteder lansert

E3 er ikke bare tiden for kunngjøringer og presentasjoner. Mange benytter oppmerksomheten til å lansere nettsteder, og nå har spill som Tabula Rasa, Leisure Suit Larry, Worms: Forts Under Siege og UFO: Aftershock fått sine egne hjem på nettet.

UFO: Aftershock er etterfølgeren til det populære strategispillet UFO: Aftermath, hvor spilleren måtte ta tilbake jordkloden fra invaderende romvesener. Nettstedet kommer med et forum, en rekke konseptbilder, lenke til en 43 MB-stor trailer og en rask beskrivelse av spillet. Ikke så fryktelig mye, med andre ord, men det kommer nok mer etter hvert.

Det samme gjelder det relanserte nettstedet til Leisure Suit Larry: Magna Cum Laude, men her får vi servert en rekke skjermbilder til de tre plattformene spillet kommer til. Magna Cum Laude er det nyeste eventyrspillet i den populære Larry-serien, men her får du spille Larry Laffer sin nevø i stedet for gamlekaren selv. Spillet skal etter sigende inneholde svært mange voksne detaljer, og i følge CNN har Vivendi allerede blitt rådet til å tone ned nakenheten for å sikre at spillet får "mature"-aldersbestemmelse, i stedet for "adults only". Du må være over atten år for å besøke det nye nettstedet.

Tabula Rasa må nok finne seg i å være et av de mest etterlengtede MMORPG-spillene under utvikling akkurat nå, og grunnen heter Richard Garriot. Den legendariske Ultima-designeren sitt nyeste prosjekt får tennene til å løpe i vann hos folk, og nå er endelig spillets offisielle nettsted lansert. Her finner du en rekke pene skjermbilder, mye informasjon om spillet, samt et FAQ-dokument.

Et annet spill som har fått nettsted er Worms: Forts Under Siege, og på dette nettstedet finner du massevis av informasjon om spillet, samt en rekke skjermbilder og pressemeldinger. I tillegg inneholder nettstedet informasjon om historien til Worms-serien, som startet i 1994.

Nettstedene til grøsserspillet Darkwatch: Curse of the West og det svært lovende eventyrspillet Fahrenheit har også blitt relansert, og kommer med mye ny informasjon. Fahrenheit-nettstedet inneholder dessuten tre nye trailere. Snike-spillet Spy Fiction og Xbox Live-spillet Iron Phoenix har også fått sine egne nettsteder.

Til sist kan vi nevne at Ubisoft har akkurat har lansert produktsider til de neste spillene i Prince of Persia og Splinter Cell-seriene, og disse inneholder noen skjermbilder og litt informasjon, som uten tvil vil være av interesse for tilhengere av spillene. Av høydepunktene kan vi nevne at Splinter Cell 3 får mulighet for kooperativt spill.

Nettstedene finner du lenker til under.

Siste fra forsiden