Nye nettsteder lansert

Nå har Dungeon Lords, Down in Flames og Paper Mario 2 fått digitale hjem på nettet.

Paper Mario 2 skal etter planen lanseres senere denne måneden i Japan, men vi europeere må vente til fjerde kvartal 2004 før vi kan få oppleve dette merkverdige todimensjonale rollespillet for GameCube. I mellomtiden kan vi imidlertid ta en titt på det nylanserte nettstedet. Uheldigvis er det på japansk, men trekkplasteret er en to minutter lang film fra spillet, som naturligvis kan nytes av alle, uavhengig om de kan lese japansk eller ikke.

Et annet spill som har fått eget nettsted er actionrollespillet Dungeon Lords, som er under utvikling hos Heuristic Games. Designeren bak dette spillet har tidligere stått for tre av de mest kjente spillene i Wizardry-serien, og spillet lover heftig action, massevis av utforsking og en rekke spennende oppdrag og karakterer du kan snakke med. Nettstedet kommer med en mengde skjermbilder og informasjon om spillet, samt et forum.

Down in Flames har du antakeligvis aldri hørt om før, og er et slags flykampsspill som har form av et kortspill. Det er egentlig veldig vanskelig å forklare konseptet, så i stedet for å bruke mye tid og plass på det her henviser vi til det nylanserte nettstedet. Der finner du en grundig innføring i spillkonseptet, en database over tilgjengelige fly og en rekke skjermbilder.

Følg lenkene under reklamen for å komme til de nye nettstedene.

Siste fra forsiden