Nye problemer for StarCraft: Ghost

Blizzard har kunngjort at de har utsatt StarCraft: Ghost på ubestemt tid. Versjonene til dagens konsoller ser definitivt ut til å være kansellert.

Blizzard Entertainment har nå kunngjort at de vil fokusere konsollutviklingen sin på neste-generasjons konsollsystemer, i stedet for dagens konsoller (Xbox, PS2 og GameCube). I den forbindelse har de utsatt StarCraft: Ghost på ubestemt tid.

Blizzard forteller i pressemeldingen sin at de i de kommende månedene vil fortsette å evaluere de nye konsollene, og bestemme seg for hvordan de best kan utnytte den nye teknologien for å tilby en best mulig StarCraft-opplevelse for konsollspillere.

Det vil med andre ord si at StarCraft: Ghost er så godt som kansellert for de gamle konsollsystemene, og at Blizzard ikke garanterer at det kommer til de nye konsollene heller. Blizzard-president Mike Morhaime forteller imidlertid at selskapet er imponert over potensialet til de nye konsollene, og at de gleder seg til å utforske dette potensialet videre.

Den kommende perioden vil ikke bare gi dem mulighet til å finne ut hva som er best for StarCraft: Ghost, men vil også legge grunnlaget for fremtidige konsollspill. StarCraft: Ghost ble opprinnelig kunngjort i 2002, og har siden den tid skiftet utvikler (fra Nihilistic Games til det nå Blizzard-eide Swingin' Ape Studios) og blitt utsatt flere ganger.

Siste fra forsiden