Nye rykter om Doom 3-lansering til sommeren

Flere forvirrede lesere har kontaktet oss for en oppklaring, etter å ha lest at juni-utgaven av det tyske spillbladet GameStar skal inneholde en omtale av Doom 3.

Bakgrunnen for dette er en nyhetspost fra søndag på nettstedet GenGamers, hvor det blir fortalt at de akkurat har mottatt nyeste utgivelse av tyske GameStar. I dette bladet fremgår det at neste utgivelse, som foreligger 2. juni, vil inneholde en omtale av id Softwares etterlengtede Doom 3.

Mange er usikre på hvordan dette skal tolkes, om GameStar kun er ute med et PR-stunt, om det dreier seg om en uheldig skrivefeil, eller om det faktisk betyr at Doom 3 nærmer seg en lansering. Gamer.no har i dag forsøkt å komme i kontakt med GameStar uten å lykkes. Vi tok i steden kontakt med Petra Thell, PR-ansvarlig for Activision Nordic, for en kommentar på saken:

- Dette var nytt for meg. Det eneste jeg vet er at spillet lanseres når det er ferdig. Jeg har ikke fått noen indikasjoner på når spillet kommer, forteller Thell.

I julen gikk det mange rykter om at Doom 3 kanskje kunne finne vei til norske butikkhyller i løpet av sommeren 2004. Og for en tid tilbake gikk det nye rykter om at Doom 3 snart var ferdig utviklet. Til tross for dette er den siste offisielle beskjeden fra Activision at Doom 3 er skjøvet inn i regnskapsåret 2005 - et regnskapsår som starter i april 2004 og avsluttes i mars 2005.

John Carmack og vennene hans har satt seg minst ett klart mål med Doom III. Et av dem er å skremme vettet av spillere verden over. Spilleren står foran et vanvittig basketak mot monstre fra helvete. En massiv demonisk invasjon har overveldet et forskningslaboratorium. Skrekken og kaoset inntar mannskapet og du er blant de få overlevende. Du må kjempe deg gjennom frykten til helvete og tilbake igjen i et episk slagsmål mot det onde.

Vi lover å komme tilbake med oppklaringer og informasjon så snart vi vet mer om saken og Doom 3.

Siste fra forsiden