Nye sjanser til å kvalifisere seg

Spillturneringen i StarCraft II og Crysis 2 fortsetter i kveld.

Mandag skjøt vi i gang første del av vår landsdekkende spillturnering Gamer's Paradise. Det skal gjennomføres totalt åtte cuper for hver av de fire spillene i turneringen. Vinnerne går videre til et sluttspill, og finalen holdes i Oslo.

Les også: Dette kan du vinne!

I den første cupen på mandag fikk deltakerne sjansen til å kvalifisere seg til tredje runde i spillene StarCraft II og Crysis 2. Entusiasmen var formidabel, og vi hadde over 350 påmeldte totalt.

Les også: Alt om StarCraft II-turneringen
Les også: Alt om Crysis 2-turneringen

Dette er første gang vi arrangerer en spillkonkurranse av dette kaliberet, og noen barnesykdommer dukket som forventet opp på mandag. På grunn av et problem med organiseringssystemet, som vi benytter i samarbeid med GamersLeague.no, måtte kampene settes opp manuelt. Det skapte uønskede forsinkelser, og vi ønsker å beklage til alle som måtte vente.

I kveld starter en ny cup, og vi håper å kunne by på en langt smidigere deltakelsesprosess denne gangen. Om du ønsker å kvalifisere deg i Crysis 2 eller StarCraft II (gjelder også om du røyk ut av forrige cup) kan du registere deg her. Samtidig vil tredje og fjerde runde av mandagens cup fortsette, noe som kun er aktuelt for de som vant begge sine kamper. Begge disse arrangementene starter klokken 20:00 i kveld.

Trykk her for å delta i turneringene

På grunn av måten turneringssystemet vårt fungerer på så vil vi runde ned kveldens deltakere til nærmeste tall som går opp i en en-mot-en-turnering. Det vil si 16, 32, 64, 128, 256 eller 512 deltakere. Altså lønner det seg å være tidlig ute for å være sikret plass i kveldens turnering. Vi kommer til å ha flere cuper fremover, hvor de neste blir på fredag 20. mai og lørdag 21. mai.

Turneringene i FIFA 11 og Gran Turismo 5 står fortsatt på vent, da det er og har vært problemer med tilgjengeligheten til PlayStation Network. Vi kommer tilbake med nærmere informasjon.

Siste fra forsiden