Nye spill fra 10tacle Studios

Den tyske utgiveren 10tacle Studios har sikret seg Codename Panzers II, og i tillegg har de kunngjort det fantasybaserte actionspillet Elveon og piratgrøsseren Black Buccaneer.

I går ettermiddag ble vi regelrett spammet av pressemeldinger fra den tyske utgiveren 10tacle Studios. Først fortalte de at de hadde lansert en demo av GT Legends (som du kan lese om i en annen artikkel), og så dumpet det inn tre pressemeldinger om nye spill. Det første av disse er Codename Panzers II, som blir den første ekte etterfølgeren til Stormregion sine fabelaktige Codename Panzers: Phase 1 og Phase 2. Alt vi vet om denne tittelen er at den ikke ventet på markedet før i 2008, og at den vil fokusere på en annen konflikt enn andre verdenskrig.

Det fantasybaserte actionspillet Elveon er under utvikling hos 10tacle Studios Slovakia, og skal lanseres til PC og neste-generasjons konsoll sommeren 2007. Elveon betyr "Alvenes bok", og er basert på en omfattende fantasysaga om mektige alveriker i en paradisaktig verden som heter Naon. Gudene har forlatt verden i all hast, og mange griske øyne har satt fokuset på det flotte landet de hersket over. Spilleren må utvikle seg til å bli den mektigste krigeren i Naon for å kunne befri alvebyen Nimathar, og det han gjør underveis vil få store konsekvenser for historien.

Den siste pressemeldingen omhandlet Black Buccaneer fra Widescreen Games. Spillet, som skal lanseres til PC, PS2 og Xbox til våren, tar oss med til en verden full av pirater og mørke voodoo-krefter. Den unge sjømannen Francis Blade forliser på en øde øy, hvor han finner en mystisk amulett som gir ham de magiske kreftene til den fryktelige sjørøveren Black Buccaneer. Han får også vite om en fantastisk skatt, og nå legger han ut på en reise gjennom ni verdener og 26 forskjellige områder fulle av fiender og vanskelige gåter.

For mer informasjon kan du besøke 10tacle sitt nettsted, eller de nylanserte nettstedene til Black Buccaneer og Elveon.

Siste fra forsiden