Nye spill fra Frankrike

To franske utviklere har fortalt at de jobber med nye prosjekter: Quantic Dream har kunngjort Omikron 2 og Infraworld, mens Kylotonn har kunngjort Invasion.

Kylotonn jobber for øyeblikket med Bet on Soldiers, et førstepersons skytespill som skal utgis av Digital Jesters senere i år. Nå har de kunngjort at de også arbeider med en tittel som har fått navnet Invasion. Dette spillet foregår i en middelalderverden hvor en ung regent skal prøve å ta tilbake kongedømmet sitt.

For å nå dette målet må han bruke kommunikasjonsevnene sine, ved å forandre holdningen og klesstilen sin basert på hvem det er han snakker med. På denne måten får han folk til å stole på seg, slik at han kan lage sin egen hær som han senere kan lede i kamp mot den onde kongen som har overtatt riket hans. Spillet lover et variert gameplay og kommer til Xbox og PC.

Quantic Dream er studioet bak det kommende actioneventyret Fahrenheit, som virker svært spennende. I tillegg har de stått bak det innovative Omikron: The Nomad Soul, og nå har de kunngjort at det får en etterfølger. I Omikron foregikk handlingen i en parallell verden, hvor demoner prøvde å skaffe seg makt ved å ta over kroppene til intetanende mennesker. En artig vri var at spilleren også hadde denne egenskapen, noe han måtte utnytte seg av for å komme seg videre.

Hvordan etterfølgeren vil arte seg vet vi ikke, men vi vet at spillet vil kjøre på Quantic Dream sin egne neste-generasjons motor, og benytte seg av Novodex-fysikkmotoren for å sikre realistiske miljøer. Spillet vil komme til Xbox 2, PS3 og PC. Quantic Dream har også fortalt at de jobber med et prosjekt som heter Infraworld, som også kommer til disse plattformene. Flere detaljer vil bli kunngjort snart.

Siste fra forsiden