Nye spill klare for utgivelse

I de siste dagene har vi fått et lass med pressemeldinger om spill som er klare for produksjon, inkludert Black & White 2, The Suffering 2, Far Cry: Instincts og GT Legends.

Lionhead gav for få dager beskjed om at den etterlengtede etterfølgeren til gudespillet Black & White endelig har blitt ferdigutviklet, etter at den britiske utvikleren har jobbet i over fire år på spillet. Nå er Black & White 2 klart for masseproduksjon hos utgiver EA, og skal etter planen lanseres 6. oktober her til lands.

En annen etterfølger som nå er ferdigutviklet er The Suffering 2: Ties that Bind. I den undervurderte forgjengeren hjalp vi dødsdømte Torque ut av et fengsel overtatt av demoner, og i etterfølgeren rømmer han til Baltimore, bare for å oppdage at demonene venter på ham her også. Spillet kommer til Xbox, PS2 og PC, og lanseringen er satt til 14. oktober.

Far Cry tok i fjor PC-verdenen med storm, og nå håper Ubisoft at det samme skal skje på Xbox, med Far Cry: Instincts. Dette spillet utvikles av Ubisoft Montreal, og legger til en hel rekke spennende nye elementer vi ikke fikk se i CryTek sin PC-versjon. Spilleren får blant annet mulighet til å legge feller og utnytte seg av monsteregenskaper for å knekke fienden. Spillet er nå ferdigutviklet, og blir å finne i butikkene fra og med 30. september.

Bilsimulatoren GTR høstet også god kritikk da det ble lansert, og nå er utviklerne ferdige med GT Legends, som blir en slags etterfølger. I GT Legends får du prøvekjøre klassiske bilmodeller fra seksti- og syttitallet, og selvfølgelig kommer spillet med den samme dybden som GTR. Bilsimulatortilhengere kan glede seg at spillet slippes ut på butikkhyllene den 7. oktober.

Siste fra forsiden