Nye spill med De Utrolige og Scooby-Doo

THQ har fortalt at de vil lansere en oppfølger til The Incredibles, samt et nytt spill basert på Scooby-Doo.

THQ er glade i filmlisenser, noe som kanskje ikke er så rart med tanke på at de fleste lisensbaserte spillene deres har vært gode salgssuksesser. The Incredibles-spillene alene har solgt over fire millioner eksemplarer, og derfor er det alt annet enn overraskende at det kommer en etterfølger.

The Incredibles 2 kommer til alle store spillformater (det vil si PS2, PSP, Xbox, GameCube, Game Boy Advance, Nintendo DS, PC og Mac), og utvikles i samarbeid med Pixar - folkene bak animasjonsfilmen. De ulike versjonene utvikles av ulike interne THQ-studioer; Heavy Iron Studios tar seg av datamaskin- og konsollversjonene, mens Helixe ordner GBA og DS-versjonene og Pacific Coast Power & Light ordner PSP-versjonen.

Hva selve spillet angår, har vi egentlig lite å fortelle. THQ sier det vil gi spillere verden over muligheten til å møte Mr. Incredible og mange andre karakterer fra filmen, og at det vil inneholde alt det som gjorde forgjengeren morsomt samtidig som det vil ta spilleren på et helt nytt eventyr. The Incredibles 2 kommer i salg til høsten.

THQ har også kunngjort et nytt spill basert på Hanna Barbera-figuren Scooby Doo. Spillet, som kommer til PS2, Xbox, GameCube, GBA og DS, har fått navnet Scooby-Doo! Unmasked, og skal lanseres i september. Dette blir et actioneventyr hvor spilleren får kontroll over Scooby-Doo. Han og tenåringsetterforskerne må finne Freds fetter, Jed, som har forsvunnet.

Jed jobbe til vanlig med å designe monstre til filmer, og nå er kreasjonene hans ute av kontroll og skaper kaos i gatene. Dermed blir Jed den hovedmistenkte, men Scooby-Doo og de andre detektivene aner at det er ugler i mosen. Dermed legger de ut på en halsbrekkende jakt fylt av kostymekledte slemminger og skumle monstre. Spillet lover en rekke ulike oppdrag og minispill, samt et variert gameplay. Den store slemmingen spilles forøvrig av Adam West, kjent fra den originale Batman-serien på TV.

Siste fra forsiden