Nye stunts med Hot Wheels

THQ har akkurat kunngjort Hot Wheels: Stunt Track Challenge, et actionpreget bilspill hvor fokus er på halsbrekkende stunts.

I Hot Wheels: Stunt Track Challenge må spilleren ta del i et nytt ekstremt tv-show hvor de må utføre farlige stunts og vinne intense billøp. Målet er å slå motstanderne og imponere publikum med fryktløse manøvere, og på denne måten kan du komme til nye "episoder" og vinne bedre biler. Når sesongen er over vil den beste føreren stikke av med en gullbelagt bil og heder og ære.

Spillerne vil kunne velge mellom 30 autentiske Hot Wheels-biler og bruke dem i 24 forskjellige stunts og på 12 ulike baner. Disse banene foregår i varierte miljøer som Tiki Island, Buccanneer Bay, Jurassic Jam, Spider Alley, Lava Land og Zero Gravity Zone. Før hvert løp kan du besøke garasjen din for å gi bilen et særpreg ved hjelp av unike farger, hjul og klistremerker.

I forhold til flerspiller vil Xbox-versjonen tillate fire spillere samtidig, mens PS2-versjonen tillater to på samme maskin og seks spillere online eller på LAN. Noen informasjon om flerspillermulighetene på PC og GBA har vi ikke fått enda. Vi håper det ikke betyr at disse versjonene kun blir begrenset til en spiller.

Siste fra forsiden