Nye utgivelsesdatoer

Xbox og PC-versjonene av Splinter Cell: Chaos Theory har blitt forsinket, Gran Turismo 4 ser ut til å ha blitt forsinket, mens Pro Evolution Soccer til PS2 har fått en eksakt utgivelsesdato.

Ubisoft har kunngjort at alle versjonene av Splinter Cell: Chaos Theory skal lanseres samtidig, og at denne lanseringen ikke vil foregå før i mars neste år. Tidligere var det ventet at Xbox og PC-versjonen av dette spillet skulle komme i salg sent i november i år, mens PS2 og GameCube-versjonen ikke skulle komme før neste år. PC og Xbox-eiere som er skuffet over avgjørelsen kan imidlertid trøste seg med at Ubisoft lover at den ekstra utviklingstiden fører til at spillets kvaliet blir "i øverste klasse".

Gran Turismo 4 kan se ut til å ha blitt forsinket nok en gang. Den japanske utgivelsesdatoen, som tidligere var satt til vinteren 2004, har blitt endret til "vinteren". Dermed er det ting som tyder på at Polyphony Digital ikke forventer å bli ferdig med spillet før til neste år, selv om Sony står på at utgivelsen i Europa fortsatt vil finne sted i begynnelsen av desember i år.

Heldigvis har vi ikke bare dårlige nyheter i dag; PS2-versjonen av Pro Evolution Soccer 4 har fått en endelig utgivelsesdato, nemlig 15. oktober. Det er med andre ord ikke lenge til PS2-eiere får teste neste spill i det mange ser på som tidenes beste fotballspillserie. PC og Xbox-eiere må vente litt til, da deres versjoner av spillet ikke er ventet utgitt før i november.

Siste fra forsiden