Nyheter fra Activision

Activision har fortalt når de planlegger å lansere Quake 4, og i tillegg har de sagt at utviklerstudioet Neversoft jobber med "neste års største spill".

Activision har nylig gitt ut finansresultatene sine, samt en rekke informasjon om hva de planlegger å gjøre i tiden som kommer. Blant annet har de fortalt at planen er å lansere Raven Software sitt Quake 4 før året er omme, og at vi også får se nye spill i Tony Hawk, Call of Duty, X-Men og Shrek-franchisene før nyttår.

I tiden før jul vil vi også få Lionhead-spillet The Movies, hvor du får lede et filmselskap. I tillegg skryter Activision av et nytt spill fra Neversoft, utviklerne av Tony Hawk-serien. Dette skal ikke være basert på noen av deres tidligere produkter, og Activision hevder selv at det blir neste års største spill. Det fortelles ikke hvilke plattformer spillet kommer til, men Neversoft søkte for en tid tilbake etter programmerere for Xbox 2.

Når det gjelder de økonomiske resultatene, forteller Activision at de har hatt en rekordstor inntekt i løpet av det forrige forretningsåret (som ble avsluttet i mars). Med en inntekt på over en milliard norske kroner (138,3 millioner dollar), som er over 70% mer enn forrige år, har de all grunn til å være fornøyde.

Siste fra forsiden