Nyheter fra uka som gikk

E3 er i anmarsj, og i den forbindelse pøser spillutgiverne på med den ene nyheten etter den andre. Her er noen av sakene vi ikke rakk å dekke i uka som gikk.

Eidos minnet oss på at Reservoir Dogs fortsatt er under utvikling, og kunngjorde litt informasjon om spillet. Blant annet fortalte de at spillet vil gi svar på en rekke spørsmål fra filmen, slik som hva som skjedde med Mr. Blue og Mr. Brown, hvor Mr. Pink gjemte diamantene og hva som faktisk skjedde under ranet. Reservoir Dogs blir et tredjepersons actioneventyr, og lanseres til PC, PS2 og Xbox denne høsten.

In2Games kunngjorde at Real World Golf 2 er på vei. Også dette spillet kommer med det spennende Gametrak-kontrollsystemet, som lar deg kontrollere spillet ved å svinge en ekte golfkølle. Nye funksjoner inkluderer et treningssystem som analyserer bevegelsene dine, og i tillegg får vi 15 nye golfbaner, et nytt puttesystem og mye mer. Den europeiske lanseringen vil finne sted i løpet av årets tredje kvartal, og spillet kommer til PS2 og PC.

Ubisoft gav ut en nedlastbar ekspansjon til IL-2 Sturmovik: Complete Edition. Denne fokuserer på det russiske bombeflyet Petlyakov Pe-2, kjent som Peshka. Ekspansjonen koster 9,99 britiske pund og kan lastes ned fra ubi.com. Pengene gir deg 95 kampanjeoppdrag, fem enspilleroppdrag, fem kooperative oppdrag, nye kontrollerbare fly, samt nye bakkekjøretøy og objekter.

Russiske Nikita kunngjorde Sphere II, etterfølgeren til det massive flerspillerspillet Sphere, som er en stor suksess i Russland, men som ikke har blitt lansert i vår del av verden enda. Forhåpentligvis går det bedre for etterfølgeren, som omhandler en kamp mellom vampyrer og mennesker, og kommer med fem laug, 14 ulike typer magi og muligheten til å påvirke spilluniverset.

Activision kunngjorde at de ville gi ut en rekke flerspillerkart til Xbox 360-versjonen av Call of Duty 2. De fire første kartene vil debutere under årets E3-messe (som begynner neste uke), mens fem nye kart vil lanseres i juli. Den første samlingen kart vil selges for 400 Microsoft-poeng, mens den neste vil koste 900 poeng.

Ubisoft fortalte nettstedet Worthplaying at de for øyeblikket har stanset arbeidet med PS2 og Xbox-versjonene av Rainbow Six: Vegas. PC-versjonen ser også ut til å være i tvil, da Ubisoft Montreal ønsker å fokusere på PS3 og Xbox 360-versjonene. Rainbow Six: Vegas er det nyeste spillet i Ubisofts langvarige Rainbow Six-serie med taktiske skytespill.

The Elder Scrolls: Oblivion har gjort det godt i butikkene, men nå har den amerikanske versjonen fått problemer. ESRB, som styrer med aldersmerkningen av spill på det amerikanske markedet, har nemlig oppdaget at det er en naken pupp i spillets datafiler (som kan låses opp ved hjelp av en modifisering), samtidig som de føler det er mer blod i spillet enn de var klar over på forhånd. Dermed har Oblivion fått endret aldersbestemmelsen til M (17 år og opp).

Svenske Paradox har kunngjort at de vil gi ut Perimeter: Emperor's Testament i USA og Skandinavia. Emperor's Testament er basert på det innovative sanntidsstrategispillet Perimeter, og kommer med 25 enspilleroppdrag, en involverende historie, tre nye flerspillerkart, et nytt lydspor og oppdatert grafikk. Spillet vil lanseres både i butikk og over nettet denne sommeren.

Dette bringer oss fint til neste nyhet, nemlig at Paradox har lansert en spillportal som heter Gamersgate.net. Her vil folk kunne kjøpe og laste ned nye og gamle spill, fra Paradox og andre utgivere. For øyeblikket har Paradox-spillene fått selskap av noen spill fra tyske Ascaron. Portalen vil fokusere på strategispill. Paradox har forresten også lansert noen gratis kart til Take Command: 2nd Manassas.

Større nyheter fra siste del av uka vil få egne artikler tidlig neste uke, samtidig som vi vil publisere en ny artikkel av denne typen på mandag.

Siste fra forsiden