Nytt å se for skytespillfrelste

Liker du skytespill, kan du ta en titt på nylanserte nettsteder for Prey, Black og Übersoldier, samt skjermbilder fra Gears of War.

Prey (PC, Xbox 360) ser ut til å kunne bli et av årets mest interessante skytespill, takket være fantasifull kartdesign som ikke nøler med å spille deg et par puss både i forhold til fysikk og gameplay. Nå kan du besøke spillets nettsted, som inneholder informasjon, nye skjermbilder (som vi også har hos oss) og filmer, samt et forum og lenker til forhåndsomtale spillet har fått.

Prey

Et annet spennende skytespill er Black (PS2, Xbox), som kan skilte med heftig grafikk og ødeleggbare miljøer. Spillets nettsted inneholder blant annet filmer, skjermbilder og bakgrunnsbilder, og vi får selvsagt også informasjon om gameplayet, samt litt info om noen av miljøene vi får skyte i fillebiter når spillet lanseres om ikke alt for lenge.

Übersoldier (PC) stiller kanskje ikke helt i samme klasse som de to forrige spillene (i alle fall ikke om vi skal dømme etter forhåndsomtale), også dette spillet har fått et (relativt blodig) nettsted. Her finner du informasjon, skjermbilder og et forum.

Ellers kan vi ta med at det er kommet noen nye bilder fra Gears of War (Xbox 360), og at de ser temmelig heftige ut. Du finner dem i galleriet vårt.

Siste fra forsiden