Nytt animerollespill til DS

Namco Bandai har kunngjort Inuyasha: Secret of the Divine Jewel, et rollespill basert på det populære animeserien Inuyasha.

Inuyasha: Secret of the Divine Jewel er basert på Rumiko Takahashis populære animeserie Inuyasha, men kommer med en helt ny historie og flere originale figurer skapt eksklusivt for spillet. Spillerne får oppleve en episk historie, og slå seg sammen med velkjente Inuyasha-figurer som Kagome, Miroku, Sango og Shippo, samtidig som de kjemper mot horder av onde, demoniske monstre.

Spillet kommer med et intuitivt kommandobasert kontrollsystem, og noe som Namco kaller "cover fellow system", som visstnok skal tillate Inuyasha og vennene hans å jobbe sammen på måter vi aldri tidligere har sett. Flere detaljer om gameplayet har vi dessverre ikke, men Namco har i det minste gitt oss noen skjermbilder, som viser litt av hva vi har i vente.

Namco forteller at det er veldig morsomt å ha en etablert verden å jobbe med, samtidig som de får lov til å legge til sine egne, originale elementer. De planlegger å lansere Inuyasha: Secret of the Divine Jewel til neste år. Mer informasjon blir snart å finne på Namco Bandai sitt offisielle nettsted.

Siste fra forsiden