Nytt Bioware-spill i starten av 2009

Dragon Age rekker ikke julesalget

Electronic Arts melder at det nye rollespillet til Mass Effect-skaper Bioware kommer i starten av 2009.

Electronic Arts har mange jern i ilden. For et drøyt halvår siden kjøpte de den store rollespillutvikleren Bioware, som blant annet står bak det kritikerroste Mass Effect.

I tillegg til å avsløre et nytt Need for Speed-spill og detaljer omkring en Gudfaren-oppfølger, kunne EA-sjef John Riccitello også prate om nye spill fra deres nyoppkjøpte studioer Bioware og Pandemic på en konferanse Gamespot deltok på i Chicago.

Det nyeste spillet til canadiske Bioware, Dragon Age, er et PC-rollespill som blander sammen mange elementer fra deres tidligere stortitler Neverwinter Nights og Baldur's Gate. Riccitello kunne fortelle at spillet ikke vil nå hyllene i år, men kommer i løpet av første kvartal 2009.

Pandemic jobber, i tillegg til Mercenaries 2: World in Flames, også på det lovende Playstation 3- og Xbox 360-spillet Saboteur. Spillet viser en litt annen side av andre verdenskrig, og som fransk motstandsmann, skal du blant annet utføre sabotasjeangrep mot okkupantene. Spillet var i utgangspunktet ventet i løpet av 2008, men Riccitello føyde til at heller ikke det er ute før første kvartal 2009.

På spørsmål om hvilke spill som kom til å bli bestselgere for Electronic Arts i år nevnte Riccitello navn som Mercenaries 2: World in Flames, Mirror’s Edge, Spore, Dead Space, Warhammer Online: Age of Reckoning og Battlefield: Bad Company.

Siste fra forsiden