Nytt Crazy Taxi-spill til PSP

Crazy Taxi: Fare Wars gir PSP-eiere mulighet til å oppleve det actionfylte gameplayet fra Crazy Taxi 1 og 2, denne gangen med flerspillermodus.

Sega har kunngjort Crazy Taxi: Fare Wars for PSP, et spill som inneholder gameplayet og spillområdene fra de to første Crazy Taxi-spillene, samtidig som det gir oss flere nyheter, slik som trådløs flerspiller.

I Crazy Taxi spiller du en drosjesjåfør som egentlig burde vært sperret inne for lenge siden. Målet er å plukke opp diverse passasjerer, og så kjøre dem dit de skal (gjennom et åpent byområde) innen en svært knapp tidsfrist går ut. Trafikkreglene fyker ut av vinduet, og det samme gjør hensynet til andres sikkerhet.

I det første spillområdet foregår handlingen i et område inspirert av San Fransisco, og her får vi massevis av bratte bakker, trikker og lekre havneområder. Det andre området er inspirert av New York, med høye skyskrapere, hektiske gater og omfattende undergrunnssystem.

Spillet kommer med en haug av enspillertyper, inkludert det klassiske arkademoduset, og i tillegg får vi for første gang mulighet til å spille mot en venn, ved hjelp av trådløst nettverk. Ellers loves vi to minispillmodus, nemlig Crazy Box (med 16 minispill fra tidligere Crazy Taxi-spill) og Pyramid.

Crazy Taxi: Fare Wars skal lanseres til sommeren.

Siste fra forsiden