Nytt doktorspill til DS

JoWooD debuterer på DS med en japansk import, nemlig sykehusspillet Lifesigns.

Alle elsker Nintendo DS, og PC-sentrerte JoWooD vil selvsagt være med på moroa. Derfor har de sikret seg utgivelsesrettighetene til Lifesigns, et sykehusspill fra den japanske utvikleren Spike. Lifesigns beskrives som en såpeoperea, og du begynner som en ung, assisterende lege som etter hvert jobber seg opp til å bli overlegen på hele sykehuset.

Underveis må du stifte bekjentskap med sykehusets ansatte, samtidig som du selvsagt må gjøre jobben din, nemlig å redde liv. For øyeblikket er dette alt vi vet om Lifesigns, men om du vil kan du ta en titt på det offisielle nettstedet, hvor du finner en drøss med skjermbilder.

– Lifesigns utnytter seg av alle DS-ens funksjoner, og vi er virkelig stolt av å kunne gi ut et såpass innovativt spillkonsept. Dette er gir oss en perfekt mulighet for å få en god start på Nintendo DS, sier Petra Gangl fra JoWooD.

Om livet som doktor høres fristende ut (eller det andre doktorspillet for DS, Trauma Center, ga mersmak) kan du glede deg til at JoWooD skal lansere Lifesigns i løpet av første kvartal neste år.

Siste fra forsiden