Nytt Elder Scrolls-rollespill på vei?

Bethesda Softworks er i ferd med å rekruttere programmerere som skal jobbe med et rollespill for neste-generasjons konsoller.

Gamespot forteller at Bethesda Software nylig har sendt ut e-post hvor de søker etter en spillprogrammerer og en "world artist" for et team som skal jobbe med rollespill for PC og den neste generasjonens konsoller. Bethesda skriver i annonsen sin at det er en fordel med erfaring fra The Elder Scrolls-rollespillene, og arbeidsbeskrivelsen for stillingen som heter "world artist" er å designe, skape og bygge verdener for fremtidige Elder Scrolls-spill.

Bethesda Softworks vil for øyeblikket ikke fortelle mer om hva de holder på med. I en kommentar til Gamespot forteller en representant for selskapet dette:

- Vi sier ikke hvilke produkter det er snakk om eller hvilke plattformer spillene vil bli utgitt for. Selvfølgelig ønsker vi kandidater som forstår seg på rollespill og som er kjent med det vi har gjort tidligere.

Det ser likevel ut til å være rimelig sikkert at Bethesda Softworks jobber med ett eller flere rollespill i Elder Scrolls-serien. I og med at de søker etter programmerere for arbeid på den neste generasjonens konsoller kan det imidlertid se ut som det er lenge til utgivelsen av disse spillene.

Siste fra forsiden