Nytt eventyrspill fra LucasArts-veteraner

Autumn Moon Studios, en samling veteraner fra LucasArts sine glansdager, har fortalt at de jobber med et eventyrspill som heter A Vampyre Story.

A Vampyre Story beskrives som et tradisjonelt pek-og-klikk eventyrspill som henter inspirasjon fra klassiske skrekkfilmer fra 30 og 40-tallet. Spillet skryter av å levere den typen gameplay som LucasArts gjorde stor suksess på i sine eventyrspill, samtidig som det benytter seg av dagens teknologi for å sikre et moderne utseende. Spillet kommer med tegnede bakgrunner og karakterer i 3D.

I A Vampyre Story spiller du den snobbete vampyren Mona De La Fete og flaggermusen hennes. Før hun ble vampyr var Mona en verdenskjent operasangerinne som uheldig nok klarte å tiltrekke seg oppmerksomheten til vampyren Shrowdy Von Kiefer. Han kidnappet henne og tok henne med til Draxsylvania, hvor han forvandlet henne til en vampyr. Nå er hun fanget i baronens dystre slott, og hennes største ønske er å komme tilbake til Paris slik at hun kan synge opera igjen.

Mona er som nevnt en vampyr, og som vampyr er det en rekke regler hun må følge for å unngå å ende opp som en rykende askehaug. I tillegg har hun det problemet at hun må drikke varmt blod for å overleve, noe omgivelsene hennes ikke er alt for glade for. Etter hvert får hun spesielle vampyrkrefter, som evnen til å forvandle seg til en sky av gass og evnen til å kontrollere været. I tillegg kan hun få hjelp av flaggermusen sin, Froderick, om hun skulle behøve det.

Som en kan forvente av folk som har jobbet med noen av de største spillene i LucasArts sin historie, vil A Vampyre Story inneholde mengder av humor. Grafikkstilen vil minne om den vi kjenner fra The Curse of Monkey Island, og det samme vil brukergrensesnittet. Utviklerne har faktisk selv beskrevet spillet som "The Curse of Monkey Island møter Dracula", og en rask titt på skjermbildene forteller hvorfor.

For å finne ut mer om A Vampyre Story kan du besøke nettstedet Just Adventure, hvor du finner en artikkel, noen skjermbilder og et kort intervju om spillet i det nyeste nummeret av det nedlastbare spillbladet The Inventory. Du kan også stikke innom utviklernes hjemmeside. A Vampyre Story er ventet i salg til "halloween" neste år.

Siste fra forsiden