Nytt eventyrspill til DS

Anaconda har kunngjort Undercover: Dual Motives, et pek-og-klikk-eventyr for Nintendos håndholdte vidunderbarn.

Den tyske utgiveren Anaconda har nylig gitt ut Undercover: Operation Wintersun for PC i tysktalende land, og nå har de kunngjort at utviklerne i Sproing jobber med et DS-spill i serien. Dette heter Undercover: Dual Motives, og som i storebror til PC følger vi eventyrene til den britiske Dr. John Russell. I tillegg får vi en ny spillbar figur som heter Audrey.

Dr. Russell og Audrey (som tilsynelatende ikke har noe etternavn) er ansatt ved et britisk forskningsinstitutt hvor det skjer litt av hvert. Mens han jobber med vitenskapelige forsøk, er hun sekretæren til forskningsinstituttets leder. Nå må de samarbeide om å komme til bunns i sakene, og hver av dem får sin egen skjerm i spillet.

Du kan når som helst bytte mellom de to hovedpersonene, og når du aktiverer en hovedperson vil denne hoppe ned til den trykksensitive skjermen, der du kan bruke styluspennen slik som du ville brukt en mus i et pek-og-klikk-eventyr på PC. Underveis i spillet må du benytte deg av hovedpersonenes individuelle egenskaper for å løse de mange logiske nøttene du stilles overfor, og ofte må de samarbeide på tross av at de befinner seg på vidt forskjellige steder.

Anaconda planlegger å lansere Undercover: Dual Motives til neste år. For mer informasjon om dette spillet og Undercover: Operation Wintersun til PC kan du besøke Anaconda sitt nettsted.

Siste fra forsiden