Nytt Football Manager ferdig

Dato for demo annonsert

Football Manager 2009 er i høyeste grad i rute.

Sports Interactives Miles Jacobson kan nå bekrefte at Football Manager 2009 er ferdigutviklet og sendt til masseproduksjon.

En kvinne får jobben.

Samme mann kan også avsløre når vi får våre managerhender på demoen. I en forumpost forteller Jacobson at demoen vil komme natt til søndag 2. november. Demoen kommer i en nedstrippet vanilla-versjon og i en fyldigere strawberry-utgave, og kan blant annet lastes ned fra Steam eller som torrent-fil.

Lagringsfilen fra demoen vil være kompatibel med det ferdige spillet, som for øvrig kommer på DVD-plate. For de som ikke har DVD-spiller i sin PC anbefaler SI at man laster ned spillet fra Steam når det lanseres 14. november.

For første gang i Football Managers historie slipper du imidlertid å ha disken i PC-en når du spiller. Årets utgave må nemlig bekreftes ekte ved oppstart første gang. Dette kan enten gjøres via nevnte Steam, en annen uannonsert nettjeneste eller via telefon.

Til sist er det verdt å nevne at du får fem lisenser av spillet, det vil si at du kan ha spillet innstallert på opptil fem PC-er samtidig. Hvis du avinnstallerer spillet på én maskin, får du denne lisensen tilbake.

Gamer.no håper å komme med en omtale av spillet en gang rundt lanseringsdatoen.

Siste fra forsiden