Nytt Football Manager i oktober

Football Manager 2010 har flere forbedringer i bakhånd, og har nå fått slippdato.

Football Manager-serien har det med å hekte spillere fullstendig, og Sports Interactive hevder gjennomsnittlig spilletid for Football Manager 2009 var på hele 240 timer per person. Det kan man si er valuta for pengene sammenlignet med actionspill som varer i knappe 10 timer.

Årets utgave nærmer seg ferdig, og Sports Interactive og Sega har bestemt at spillet skal være i butikkene 30. oktober, både til Windows, Mac og i en egen utgave til PSP.

Nytt av året er blant annet et helt nytt brukergrensesnitt og endringer i presentasjonen. 3d-kampbildet som ble introdusert i fjor skal nå være utvidet med bedre kunstig intelligens, over 100 nye animasjoner, mer realistisk lyssetting og endringer i gressmattens tilstand, for å nevne noe.Det skal også være enklere å filtrere nyheter slik at man får akkurat den informasjonen man er interessert i.

Det som kanskje er enda viktigere er det nye verktøyet for kampanalyse, som gir bedre informasjon om hvor på banen laget har forbedringspotensiale, ved å vise hvor skudd, pasninger, taklinger og balltap oftest skjer på banen. Dersom man oppdager at noe ikke fungerer som det skal i løpet av kampen, kan man gjøre raske taktikkendringer fra sidelinjen. Da kan man raskt velge løsninger som man har laget på forhånd i det nye taktikksystemet - uten at man manuelt må inn og endre ting hver gang.

– Vi er ekstremt sikre på at endringene vi har gjort vil gjøre årets Football Manager til det beste Football Manager-spillet så langt, skriver Sports Interactive i sin pressemelding. Forvent en anmeldelse her på Spillverket rundt lansering som gir svar på det.

Siste fra forsiden