Nytt fra bilspillfronten

Enthusia: Professional Racing har fått utgivelsesdato og Microsoft har lansert en heftig film fra Forza Motorsport.

Nå som Gran Turismo 4 endelig har blitt lansert blir det spennende å se hva konkurrentene klarer å komme med. De første som skal prøve å ta konsollracingkronen fra Polyphony Digital er Forza Motorsport på Xbox og Enthusia: Professional Racing på PS2. Både Microsoft og Konami hevder at deres spill (henholdsvis Forza og Enthusia) er det mest realistiske bilspillet til nå, en påstand vi gleder oss til å teste når spillene blir lansert.

Den europeiske lanseringen av Enthusia: Professional Racing vil finne sted 4. mai, i følge en e-post vi har fått fra Konami i dag. Dette spillet fokuserer på kjøreopplevelsen i stedet på det å bruke tid "under panseret", og Konami tror at bilspillentusiaster vil sette pris på den svært realistiske kjøremodellen.

Microsoft har fortsatt ikke kunngjort noen spesifikk utgivelsesdato for Forza Motorsports (spillet er imidlertid ventet i april), men de har lansert en spennende ny film fra spillet. I denne videoen prøver to erfarne bilførere først å kjøre virkelige baner, for så å teste spillversjonene. Traileren viser film fra spillet og virkeligheten, samt kommentarer fra førerne. Du finner den 55 MB-store filmen her:

Siste fra forsiden