Nytt fra Electronic Arts

Electronic Arts har røpet at de jobber med et nytt Fight Night-spill, en The Sims 2-ekspansjon, samt Medal of Honor 4. I tillegg ser det ut til at Medal of Honor: Pacific Assault vil bli forsinket igjen.

I følge det britiske nettstedet Eurogamer har representanter for Electronic Arts bekreftet at Medal of Honor: Pacific Assault ikke vil komme på markedet i år. I stedet er lanseringen satt til første kvartal neste år. Oppdatering: Electronic Arts benekter at spillet er utsatt. Les mer her.

Tilhengere av franchisen kan imidlertid se frem til et nytt konsollspill i serien, som for øyeblikket går under navnet Medal of Honor 4. Dette ble offentliggjort i selskapets finansrapport, som ble publisert i går. Spillet ser ut til å kunne bli lansert innen utgangen av EA sitt finansår, noe som vil si at det muligens kommer på markedet allerede til mars neste år.

I tillegg ser det ut til at utgiveren kommer til å gi ut et nytt boksespill i Fight Night-serien, samt den første (og sannsynligvis ikke den siste) ekspansjonspakken til The Sims 2, i løpet av det første kvartalet av 2005. For øyeblikket har de ikke lansert noen detaljer om disse spillene, men vi kan vel gjette oss til det viktigste, i og med at alle tilhører kjente franchiser.

Siste fra forsiden