Nytt Gauntlet i oktober

Monstrene venter

Arkadeklassikeren Gauntlet er snart klar for europeisk lansering på DS.

Tidligere i år kunngjorde spillutgiver Eidos at amerikanske Backbone Entertainment var i gang med en DS-utgave av det klassiske monsterslaktespillet Gauntlet. Nå har de annonsert spillets ankomst til Europa, og actionsultende eventyrere kan se fram til lansering i oktober.

Se film fra spillet.

Vis større

Se film fra spillet.

Stikkord:
  • action
  • spill
  • ds
  • gauntlet


Som de fleste gamle flerspillerspill er Gauntlet-konseptet enkelt. Fire eventyrere (krigeren, valkyrien, magikeren og alven) drar på skattejakt i mørke underverdener og slakter ned horder av monstre. Flere kamper og mer poeng er det eneste overordnede målet.

De fire klassene fra originalen vender tilbake i denne nye versjonene, og denne gangen får de faktisk et oppdrag å bryne seg på. Ondskapen truer deres verden, så da er det bare å sette i gang med slåssingen og drive monstrene tilbake. Mens du begår heltedåder blir det selvsagt også tid til å plyndre med seg noen skatter.

– Med Gauntlet har vi gjenskapt moroa og spenningen fra 80-tallsoriginalen, men samtidig oppdatert grafikken og spillbarheten til moderne DS-standarder, hevder Eidos-mann Ray Livingston i en pressemelding.

DS-utgaven av Gauntlet byr på førti brett og omgivelser som spenner fra lavagrotter til skoger og snødekte tinder. I tillegg til å samarbeide med andre om monsterkverkingen kan du også konkurrere mot dem i alle-mot-alle kamper eller skattejakt. Du skal også kunne kommunisere med andre spillere ved hjelp av den innebygde DS-mikrofonene.

Utover at spillet kommer i oktober har Eidos ikke oppgitt noen mer presis slippdato.

Siste fra forsiden