Nytt Harvest Moon på vei

Bonde og dragedreper

I Rune Factory: A Fantasy Harvest Moon kombineres monsterdreping med jordbruk.

Rising Star Games har kunngjort at de vil utgi Rune Factory: A Fantasy Harvest Moon i Europa. I denne DS-utgaven av den populære gårdbrukersimulatoren får vi oppleve et noe annerledes Harvest Moon. Nå må du ikke bare ta deg av gård og blomkål, men også utforske mørke grotter og bekjempe monstre.

«Farmen» på DS?

Det hele begynner med at du våkner opp i den lille byen Kardia. I likhet med mange andre spillhelter lider du av kraftig hukommelsestap og vet ikke hvem du er eller hvorfor du er der. Pengelens og med bare klærne du står i ser fremtiden mørk ut, men heldigvis tilbyr den vennlige jenta Mist deg jobb på gården hennes.

Som vanlig i Harvest Moon skal du dyrke marken, høste avlinger og sørge for at gården gjør det bra. Denne gangen får du ikke vanlige husdyr å oppdra, men må istedet inn i underjordiske ganger for å temme monstre. Ikke bare kan monstrene produsere melk og kjøtt, noen av dem kan hjelpe deg med å drive gården.

Å reise ned i de underjordiske gangene er ingen lysttur. Hissige uhyrer angriper deg og du må ta sverd i hånd og nedkjempe dem for å overleve. Her skiller Rune Factory seg en god del fra tidligere spill i serien, for ikke bare må du slåss, du kan også gå opp i erfaringsnivåer og samle materialer til nye våpen og rustninger.

Rune Factory skal være åpent og la deg takle spillet på den måten det passer deg. Det er flere mål å nå i spillet, som å gifte seg, bygge opp gården til det høyeste nivået, eller utforske alle hulene i spillet og beseire bossene som bor i dem.

Rune Factory: A Fantasy Harvest Moon kommer i september.

Siste fra forsiden