Nytt Hitman-spill på vei

Agent 47 blir aldri lei av å drepe, og denne gangen jobber han som frilanser.

I Hitman: Blood Money har Agent 47 blitt tvunget til å forlate ICA (organisasjonen han jobber for, ikke den svenske matvarekjeden). Det virker nemlig som en større og farligere organisasjon har bestemt seg for å ta over leiemorderbransjen, og i stedet for å utkonkurrere ICA på markedet velger de å drepe de ICA-ansatte leiemorderne én etter én. Agent 47 skjønner raskt at han kanskje er nestemann på listen, og flykter derfor til Amerika, hvor han beslutter seg for å bli selvstendig næringsdrivende.

I Hitman: Blood Money jobber du for kontanter og får belønning for hvert mål du tar ut. Disse pengene må du bruke på nytt utstyr som kan hjelpe deg videre i kampanjen. Spillet bygger på en ny versjon av IO-Interactive sin hjemmeproduserte Glacier-grafikkmotor, og kommer til PS2, Xbox og PC til våren. Janos Flösser, sjefen i IO-Interactive forteller:

- Vi har brukt mye tid på å utvikle den nye versjonen av Glacier-motoren, og kan derfor implementere mange nye og spennende funksjoner. Kvaliteten på både grafikken og den kunstige intelligensen overstiger forventningene våre, og kombinert med en gripende historie og introduksjonen av en rekke nye karakterer får vi det som etter alt å dømme vil bli det beste Hitman-spillet så langt.

Siste fra forsiden