Nytt innhold til GRAW for PC

Ghost Recon Advanced: Warfighter får snart en pakke med nytt innhold. Det samme gjør Day of Defeat og Battlefield 2, mens Rise of Legends allerede har fått en nedlastbar godbit.

På det offisielle nettstedet til Ghost Recon Advanced Warfighter har det dukket opp litt informasjon om en flerspillerpakke til PC-versjonen av spillet. For øyeblikket vet vi ikke spesielt mye om hva den vil inneholde (og eventuelt koste), men nettstedet viser noen skjermbilder som viser "deathmatch"-modus og et kartredigeringsverktøy.

Ørkenkrig i Rise of Legends

I følge en nyhetsartikkel på Steam, kan de som spiller Day of Defeat: Source glede seg til et par nye kart; Colmar og Jagd. Begge kartene vil spilles i den nye "detonation"-modusen, og bli lansert 28. juni, sammen med en oppdatering til selve spillet. Det ser ut som denne oppdateringen (og kartene) blir gratis.

I den nyeste "community update"-artikkelen på EA sitt Battlefield 2-nettsted, har de fortalt at den neste oppdateringen til spillet vil inkludere et nytt kart; Road to Jalalabad. Dette vil være gratis, og det forventes at oppdateringen blir lansert i juli. Mer informasjon om selve oppdateringen finner du i artikkelen.

Til slutt kan vi fortelle at Big Huge Games har gitt ut et nedlastbart kart for Rise of Legends. Dette skaffer du deg gjennom spillets oppdateringsfunksjon, og kartet er selvsagt gratis. Dette er det første i en serie gratiskart for lojale Rise of Legends-spillere.

Kartet heter Miana Station, og er en utpost som tidligere ble kontrollert av Vinci-staten Miana. Om du har spilt gjennom den første enspillerkampanjen vet du hvordan ting ligger an for Miana, og du kan sikkert gjette deg til hva slags konsekvenser dette har fått for Miana Station.

Siste fra forsiden