Nytt innhold til Pandora Tomorrow

Ubisoft har akkurat gitt ut to nye kart til Xbox-versjonen av Splinter Cell: Pandora Tomorrow, tilgjengelig via Xbox Live. I tillegg skal den nye PS2-versjonen være å finne i butikkene i dag.

De to nye kartene heter River Mall og Federal Reserve Bank, og ser ut til å ha blitt godt mottatt av spillerne som har prøvd dem. Disse kartene er ikke gratis, dessverre, og du må betale en liten sum for å få tilgang til dem. I River Mall starter spionene på toppen og må arbeide seg nedover gjennom kjøpesenteret, mens terroristene naturligvis må stoppe dem. Federal Reserve Bank er et relativt lite kart hvor spionene først må finne en vei inn i banken, og så infiltrere den.

I dag er også dagen hvor PS2-versjonen av spillet blir å finne i butikkene. Vi i Gamer.no har testet en sniktitt-versjon av denne, og spillet ser svært lovende ut så langt. Ubisoft forteller at PS2-versjonen kommer med eksklusivt innhold som ikke finnes i Xbox og PC-versjonen, inkludert et nytt jungeloppdrag, og alternative ruter gjennom gamle oppdrag. Dessuten skryter selskapet av at Splinter Cell: Pandora Tomorrow blir første PS2-spill som benytter seg av bevegelige og dynamiske lyskilder.

Her er de aller første skjermbilder fra de to nye kartene:

Siste fra forsiden