Nytt innhold til XCOM 2 kommer i sommer

Den første utvidelsen til det turbaserte strategispillet er annonsert.

Det var under mandagens PC Gaming Show i forbindelse med E3 2017 at utvikler Firaxis snakket om den nye XCOM2-utvidelsen med navnet War of the Chosen.

Vi fikk se en trailer med mye nytt innhold. Vi fikk blant annet møte en ny fiende kalt «The Lost», en horde med fiender som skaper mye kaos for spillerne. Disse gjemmer seg i byer man trodde var forlatt når romvesenene invaderte jorda. I tillegg til dette fikk vi se «The Chosen», enda en ny fiende, som ikke bare er sterkere enn alt annet man har møtt på tidligere, men som også utvikler seg og lærer seg nye evner i løpet av spillets gang.

For å hamle opp med disse fiendene har motstandsbevegelsen fått tilgang til tre nye fraksjoner, hver med sine egne helteklasser. Disse klassene er sterkere og bedre enn alle andre soldater, noe som trengs for å hamle opp med de nye fiendene.

Ikke lang ventetid

Kanskje den beste nyheten for fans av spillet er at utvidelsen kommer allerede 29. august. Det ble ikke spesifisert om dette bare gjelder PC-versjonen av spillet, eller om versjonene på Xbox One og PlayStation 4 også får utvidelsen til denne datoen.

XCOM 2 kom til PC 5. februar 2016, og anmelder mente det var et herlig turbasert strategispill.

Har du fått med deg alle spillene?
Les alt om E3 her »

Siste fra forsiden