Nytt Leisure Suit Larry-spill neste år

Leisure Suit Larry-franchisen som har holdt det gående i 16 år kommer tilbake med et nytt spill neste år, forteller Vivendi i en pressemelding. Leisure Suit Larry: Magna Cum Laude blir det åttende spillet i den legendariske serien om vår kjære Larry Laffer.

- I mange år har spillere verden over spurt om vi kan lage nok et Leisure Suit Larry-spill, så det er med stor glede vi endelig kan bekrefte neste utgave i serien, sier Luc Vanhal, president i Vivendi Universal Games America.

Det er High Voltage Software som har fått det ærefulle oppdraget å produsere tittelen. Denne gangen er det Larry Laffers nevø Larry Lovage som er i hovedrollen. Han er student, men tilbringer mesteparten av tiden sin på universitetsområdet eller på soverommet sammen med damer. Etter at han får vite at et TV-sendt sjekkeshow skal oppsøke skolen, får han lyst til gjennopplive seg selv litt. Larry går umiddelbart ut på søken etter kjærlighet, men finner ut at ting ikke alltid går etter planen.

- Inspirert av filmer som American Pie og There's Something About Mary, er spillet fullpakket med hylende humor. Vi har tatt med oss den særpregede stilen og følelsen fra de originale spillene, samtidig som vi har tatt humoren og det visuelle til et nytt nivå, forteller Philip O'Neil, markedssjef i Vivendi Universal Games i pressemeldingen.

Vi kommer tilbake med utfyllende info så snart vi mer mer. Spillet kommer på PC, Xbox og PlayStation 2. Her er de aller første skjermbildene.

Siste fra forsiden