Nytt Lunar-spill til Nintendo DS

I september lanseres det første nye Lunar-spillet på ti år i USA, eksklusivt for Nintendo DS.

Ubisoft meldte for noen dager siden at de har sikret seg distribusjonsrettighetene til Lunar: Dragon Song, og vil lansere det eksklusivt på Nintendo DS. Dette blir det første originale Lunar-spillet på ti år, og Ubisoft hevder det blir det første fantasy-rollespillet for den trykkfølsomme håndholdte maskinen til Nintendo.

Rollespillet finner sted tusen år før hendelsene i Lunar: The Silver Star, som var det første spillet i serien. Lunar-verdenen er fredfull og under beskyttelse av dens skaper Althena, men ondskapsfulle demoner har begynt å trenge seg inn, og kun noen få har kreftene som til for å takle dem.

Spilleren vil innta rollen som gutten Jian og vennene hans Gabryel, Lucia, Flora og Rufus. Sammen får de greie på en ond plan mot gudinnen Althena, og det blir raskt klart at de er de eneste som kan redde Lunar fra de onde kreftene. Underveis i spillet vil spilleren finne kampkort, og disse kan brukes til å låse opp nye egenskaper og krefter for medlemmene i vennegjengen.

Videre kan spilleren forvente helt nye våpen og gjenstander, samt støtte for trådløs oppkobling mot andre maskiner for å dele unike gjenstander man har funnet underveis.

Spillet utvikles av Japan Art Media, i samarbeid med GameArts. Noen utgivelsesdato for Europa er foreløpig ikke satt.

Siste fra forsiden