Nytt Mortal Kombat-spill på vei

Det nyeste nummeret av Game Informer røper de første detaljene rundt Mortal Kombat: Armageddon, et nytt slossespill fra Midway.

Den ultravoldelige Mortal Kombat-serien lever videre, og nå jobbes det med et helt nytt spill i serien, som har fått navnet Mortal Kombat: Armageddon. Dette kommer til Xbox og PS2 i oktober, og de kampglade kan glede seg til å banke løs på hverandre med 60 spillbare figurer.

I Mortal Kombat: Armageddon får du ta kontroll over alle figurene fra Mortal Kombats langvarige historie, inkludert favoritter som Sub Zero, Jax, Raiden og Sonya. I tillegg kan du lage din egen slosskjempe, og bestemme alle hans eller hennes egenskaper fra bunnen av.

Ellers loves vi et fullstendig nytt system for "fatality"-bevegelser (altså de blodige måtene man kan gjøre det av med fienden på etter å ha vunnet kampen) og et "air combo"-system som tillater deg å bruke kombinasjonsbevegelser i luften. Dessuten vil det være mulig å velge hvor du vil kaste fienden, slik at det blir lettere å benytte seg av feller.

Vi forventer å få mer informasjon om Mortal Kombat: Armageddon når Midway kommer med en offisiell kunngjøring av spillet.

Siste fra forsiden