Nytt Need for Speed-spill på vei

Electronic Arts har nå kunngjort Need for Speed: Most Wanted, som ser ut til å bli en fartsfylt kombinasjon av Underground og Hot Pursuit.

En kan si mye positivt om Need for Speed: Underground, men en ting som var litt merkelig var at politiet tilsynelatende aldri hadde noen problemer med å tillate den farlige villmannskjøringen som var spillets fokus. Dette ser Electronic Arts også ut til å ha tenkt litt på, og nå har de kunngjort Need for Speed: Most Wanted, som fortsetter å fokusere på gateracingmiljøet fra Need for Speed: Underground, samtidig som det introduserer lovens lange arm.

I Need for Speed: Most Wanted får du kjøre rundt i åpne bymiljøer hvor du ikke bare må konkurrere med andre fartsgale, men også unngå å bli anholdt av politiet. For å holde deg ett skritt foran motstanderne og politistyrkene kan du oppgradere bilene dine med nytt utstyr, og i tillegg kommer selvfølgelig spillet med en hel haug forskjellige superbiler, muskelbiler og sportsbiler du kan skaffe deg for å sikre at motstanderne holder seg der de hører hjemme - i eksosrøyken din.

Etter hvert som du vinner billøp og lurer deg unna politiet får du bedre og bedre rykte blant dine likesinnede, samtidig som politiet selvfølgelig blir mindre og mindre begeistret for deg og bilen din. EA forteller at på det meste vil du kunne bli jaget av over et halvt dusin politibiler samtidig, noe som forhåpentligvis betyr at vi får massevis av heftige biljakter i ekte Hollywood-stil.

Need for Speed: Most Wanted er under utvikling hos EA Canada i Vancouver, og skal etter planen komme til neste-generasjons konsoller, samt PS2, Xbox, PC, GameCube, GBA, DS, og PSP, i november.

Siste fra forsiden