Nytt offroadspill under utvikling

Utviklerselskapet Asobo har kunngjort at de jobber med et spill som heter Grand Raid Offroad. Vi håper det kan bli en verdig arvtaker til klassiske 1sane.

Grand Raid Offroad, som er under utvikling til PC og konsoll, skal i følge de franske utviklerne inneholde over 10,000 km² med variert og vakkert terreng, hvor førerne selv får bestemme hvilken vei de vil ta for å komme først i mål. Spillets seks landskaper inneholder over 20000 km med veier og motorveier, og det skal totalt være over 40 baner i spillet.

Grand Raid Offroad inneholder 30 ulike kjøretøy som skal være fullt justerbare. Spillet skal bli svært realistisk og blant annet inneholde komplett simulering av skade på kjøretøyene. Utviklerne lover også en rekke spillmoduser: "Raid", "race", "specials", "freerun", "stunt", "catch the flag", "keep the Flag" og "Baja".

Xboxversjonen vil støtte flerspiller gjennom Xbox live, og vi antar de andre versjonene vil komme med de samme flerspillermulighetene som Xbox-versjonen. Noen utgiver eller utgivelsesdato er ikke klar enda.

Siste fra forsiden